-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 22 december 2008

CLOUSEAU PARTY CONCERT

MERKSEM – Woensdag 31 december wordt in het Antwerpse Sportpaleis de overgang van oud naar nieuw gevierd met een Party Concert waarop Clouseau, Sandrine, Brahim, Soulsister en de dj’s Regi en Dimitri Wouters voor spetters zullen zorgen.
Er zal worden gefeest van 22.30 tot 7 uur. De tramlijnen 3 en 5 die het Sportpaleis aandoen blijven de hele nacht actief.Het Party Concert in het Sportpaleis start om 22.30 uur met een liveconcert waarbij Clouseau en gasten hun feestelijkste hits zingen én zinderende partycovers vertolken.
Om middernacht worden de nieuwjaarswensen uitgewisseld bij een gratis sprankelend drankje. Het liveconcert wordt rechtstreeks uitgezonden op Eén en eindigt om 1.30 uur. Dan nemen de dj’s Regi (Milk Inc.) en Dimitri Wouters (resident at NOXX Thursdayz/NOXX Afterworx, Ministry of Sound, Paradise/Café Local) de fakkel over, met een partyset van Regi tot 3 uur en van Dimitri tot 7 uur.
Tijdens het concert is het volledige Sportpaleis met alle staan- en zitplaatsen in gebruik, al mag worden betwijfeld of er veel gezeten zal worden met al die feest- en dansmuziek.
Na het concert kan het zittend publiek mee naar het middenplein afzakken voor de party.
Tijdens de oudejaarsnacht blijven de tramlijnen 3 en 5 de hele nacht actief. Tussen 22.00 uur en middernacht zullen deze tramlijnen bijkomend worden versterkt. In de periode tussen het normale diensteinde op 31 december en de normale dienstaanvang op 1 januari blijven de trams op deze lijnen om de 20 minuten rijden. Het Sportpaleis zet ook extra tramstellen in om 1.30 uur, voor wie na afloop van het concertgedeelte wil vertrekken.
Voor de lijnen 6 en 12 en de buslijnen 19 en 23 blijft het normale aanbod behouden: de voertuigen op deze lijnen bieden dus de gebruikelijke dienstverlening en rijden ‘s nachts NIET door.
Het indoorvuurwerk is besteld, de gratis bubbels staan al koud, de voorbereidingen lopen gesmeerd, dat wordt straks dus uitbundig feesten! Wie erbij wil zijn voor een onvergetelijke jaarwisseling bestelt nu de laatste kaartjes.
Er zijn ook viparrangementen met Silvesterdiner voorafgaand aan het evenement verkrijgbaar.CLOUSEAU PARTY CONCERT – in het Antwerps Sportpaleis op woensdag 31 december van 22.30 tot 7 uur: concert van Clouseau en gasten Sandrine, Brahim en Soulsister, gevolgd door dj-sets van Regi en Dimitri Wouters. Tickets: 26, 28, 34, 39 en 44 euro (inclusief nieuwjaarsbubbels) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. Viparrangement met Silvesterdiner: PSE-Belgium 03/400.40.40, www.sportpaleis.be/vip.
Clouseau Party Concert is een productie van PSE-Belgium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten