-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 14 januari 2009

Marc Vanhie & Vrienden

Marc Vanhie behoort tot de Vaderlandse Popgeschiedenis. In de vroege jaren tachtig maakte hij met zijn toenmalige groep The Bet singles als "Don't talk to the liar", "No" of "Roll on". Later ging hij werken met Clouseau, Paul Michiels en B.J. Scott en dat zijn zeker niet de minsten.

Marc bleef ook altijd op zoek naar jong talent en ging een samenwerking aan met Sarah, die de soundmixshow won, met een Alanis Morisette-imitatie.Hij schreef en produceerde diverse nummers voor haar. Recent ging hij in zee met Billie, een zwart zangeresje met een grote toekomst. Marc komt in dit programma naar voor als “storyteller”, hij vertelt zijn eigenlevensverhaal en illustreert dat met de liedjes die hij onderweg heeft gemaakt. Kris Wauters, Billie en Sarah zijn de vrienden die hem daarbij komen bijstaan. Historisch, let op deze woorden!

Uitvoerder Kris Wauters, Billie, Sarah , Marc Vanhie
GC De Muze van Meise
Wanneer op Za 21/3/2009 om 20:00 en op Zo 22/3/2009 om 15:00

Bron : GC De Muze

Geen opmerkingen:

Een reactie posten