-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 20 juni 2010

Natalia meets Anastacia





Natalia staat begin 2011 zij aan zij met Anastacia op de derde editie van ‘Natalia meets’ in het Sportpaleis. Deze twee ‘straffe madammen’ zullen samen en apart hun eigen successen en hits van elkaar vertolken in een show die voor bijzonder veel vuurwerk zal zorgen.

Met ‘Natalia meets Anastacia’ waagt onze Vlaamse souldiva zich niet voor het eerst aan duetten met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Met dit concept zette ze de Antwerpse muziektempel een eerste keer op z’n kop in 2006. Ze begon het nieuwe jaar toen swingend en bruisend met de Pointer Sisters tijdens maar liefst 10 totaal uitverkochte Sportpaleisconcerten. Ook in januari 2008 was het Sportpaleis amper groot genoeg voor 6 concerten ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’.

2 opmerkingen:

  1. Wat bof je toch weer om zoiets vast te kunnen leggen. De foto's zijn ook heerlijk naturel, je hebt niet door dat hier twee bekende grootheden staan als je het niet zou weten.

    BeantwoordenVerwijderen