-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 6 juli 2014

Geef het leven door - Kursaal Oostende

De FS Foundation voert sinds 2011 actie rond orgaandonatie in Vlaanderen en wil er mee voor zorgen dat zich meer en meer Belgen zich registreren als orgaandonor en dat orgaandonatie beter bespreekbaar wordt. Niet alleen bij het grote publiek maar ook bij artsen en hulpverleners.

Twee maal per jaar organiseren wij in Oostende een fundraising avond. Een Fundraising dinner in het voorjaar en een concertavond in het najaar. Op 10 oktober organiseren wij onze 2de concertavond “GEEF HET LEVEN DOOR” in het Kursaal van Oostende in samenwerking met SABAM FOR CULTURE. Tal van bekende artiesten tonen hun hart op deze avond.

SABAM is er niet enkel om de rechten van haar leden te verdedigen. Ze geeft ook terug aan de gemeenschap door de acties van SABAM Cultuur, die allerlei evenementen ondersteunt. De lijst is lang, een paar voorbeelden hiervan zijn: Filmfestival Gent, de Eregalerij, de MIA’s, de SABAM Jazz Awards, GLIMPS, enzovoort. Ook de FSF is met cultuur begaan. Raakpunten tussen beide organisaties zijn Theater Aan Zee en Filmfestival Oostende.

De FSF gaat telkens verbanden aan met professionele organisaties om vernieuwende projecten uit te voeren. Ook dit jaar doen we dit en organiseren we samen met SABAM een spetterend benefietconcert ter bewustmaking van orgaandonatie. We delen hetzelfde gemeenschappelijk belang en engageren ons allebei in een groter maatschappelijk draagvlak door het uitdragen van deze positieve boodschap.

Het resultaat ziet u op 10 oktober 2014 om 20h00 in het Kursaal van Oostende.

SABAM zorgt voor de artistieke kant van de avond , met veel dank aan de artiesten die er aan meewerken. De artiesten zijn opnieuw niet van de minste : Helmut Lotti, Raymond van het Groenewoud, Guido Belcanto, Lady Linn, Jan Leyers en de geweldige Sabamband onder leiding van Miguel Wiels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten