-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 4 februari 2015

Clouseau Centraal





Clouseau zet vier maal het Sportpaleis op z’n kop


Afgelopen vrijdag stonden Koen en Kris Wauters van de Belgische band Clouseau, na vier jaar weer als vertrouwd op het podium van een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen.
De twaalfde sportpaleisreeks van Koen en Kris, die dit jaar gekozen hebben om het podium in het midden van de zaal te plaatsen en de toepasselijke naam Clouseau Centraal te dragen.

Maar liefst om en nabij de 21.000 fans konden afgelopen vrijdag genieten van de eerste van de vier concerten van Clouseau in het Sportpaleis. Oude nummers én songs van de nieuwste cd, die vorig jaar is uitgekomen, werden luidkeels meegezongen.  In no time had zanger Koen Wauters de zaal weer op z’n kop, alle handen op elkaar en was de sfeer optimaal.
Met het podium in het midden, is er dit jaar gekozen voor een decor wat zich grotendeels boven het podium afspeelt. 544 lichtbollen creëren een bijzonder lichtspel, waarbij het soms lijkt of er honderden ballonnen worden opgelaten.

Zoals altijd zorgen de heren Wauters er voor, dat ze zo dicht mogelijk bij het publiek komen. Zo zagen we in eerdere Sportpaleis concerten een brug over de zaal verschijnen of een klein zwevend tweede podium, maar dit jaar vliegt Koen als volleerd trapezewerker aan een kabel door het Sportpaleis, om zo de mensen op de hogere tribunes persoonlijk te kunnen begroeten.

Wederom een ware belevenis, waarbij dit jaar de lichtshow wel zeker hoge ogen scoort. Een avond uit, waarbij je meegenomen wordt in de blijheid en de kracht van de samenwerking van een band die weet waar ze mee bezig zijn, die genieten van wat er in de zaal gebeurt en die iedere bezoeker een onvergetelijke avond wil bezorgen.

Meer foto's vind je terug op www.carinegoris.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten