-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 14 september 2015

Vlaamse popprinses Lissa Lewis lanceert nieuwe single 'Wat ik voor je voel'

Het werd een zomer om nooit te vergeten voor Lissa Lewis. Het sprankelende Vlaamse zangtalent scoorde een stevige hit met haar cover van de Will Tura-klassieker 'Boven de wolken', haar debuutalbum 'Sprong in het duister' knalde meteen de top 10 van deUltratop albumcharts binnen, Lissa mocht op 22 augustus de Zomerhit Award voor 'Beste Doorbraak' in ontvangst nemen én ze studeerde, tussen alle drukte door, nog eens met glans af als lerares muzikale opvoeding!  

Geen wonder dat Lissa Lewis momenteel straalt als nooit tevoren en bruist van de positieve energie. Bruisend, positief en energievol, zijn meteen ook de ideale termen om de nieuwe single van Lissa Lewis te omschrijven. Na de zeer succesvolle singles  'Gouden Glimlach', 'Hartsvriendinnen' en 'Boven de wolken', pakt Lissa nu uit met de uptempo Nederlandstalige popsong 'Wat ik voor je voel', een nummer dat uiteraard ook op haar ijzersterke debuutalbum 'Sprong in het duister' terug te vinden is.

'Wat ik voor je voel', de nieuwe single van Lissa Lewis is HIER verkrijgbaar op iTunes!

'Sprong in het duister', het debuutalbum van Lissa Lewis, is fysiek verkrijgbaar in de handel en HIER te koop op iTunes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten