-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 18 oktober 2015

Energieke Salvatore Adamo kondigt nieuw album en nieuwe concerttour aa

Het heilige vuur brandt nog steeds in Salvatore Adamo, dat mocht een tot de nok gevulde Capitole in Gent gisterenavond nog eens aan den lijve ondervinden. De met 71 lentes gezegende Siciliaanse Belg, trakteerde zijn trouwe fans op een betoverend concert en werd daarvoor na afloop beloond met een klaterend applaus en indrukwekkende staande ovatie. Een zichtbaar genietende en van energie bruisende Adamo, kondigde meteen aan dat we ons binnenkort mogen verheugen op een nieuw album én dat er ook een nieuwe concerttour aankomt in 2016. De nieuwe concerttour brengt Adamo op 8 oktober 2016 in Capitole Gent en op 5 november 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen. Wie een ticket wil, kan zich maar beter haasten, want de vraag is meestal groter dan het aanbod! Reservatie:www.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min)

Salvatore Adamo spaarde zich als vanouds niet gisterenavond in Capitole Gent en grasduinde gulzig in zijn rijke repertoire. Bloedmooie klassiekers als 'Inch' Allah', 'Tombe la neige', Sans toi, ma mie', 'Dolce Paola' en 'C'est ma vie', werden afgewisseld met pareltjes als 'Et maintenant', 'Un peu d'amour et d'amitié' en 'Je reviens te chercher'uit zijn laatste album 'Adamo Chante Bécaud'. Geflankeerd door zijn gereputeerde live band, pakte Salvatore Adamo moeiteloos de volledige zaal in. De gelauwerde wereldster heeft duidelijk nog geen zin in een muzikaal pensioen en dat hij daar absoluut nog niet aan toe is, daar moet je het talrijk aanwezige publiek in Capitole Gent alvast niet meer van overtuigen. De aankondiging van een nieuw album en een nieuwe concerttour in 2016 werd dan ook zeer enthousiast onthaald.

'Adamo in concert' zal ongetwijfeld ook in 2016 weer garant staan voor een sfeervolle en inspirerende muzikale avond van absolute wereldklasse!
 

Tickets en info:
'Adamo in concert'
8 oktober 2016 - Capitole Gent
5 november 2016 -  Stadsschouwburg Antwerpen
Reservatie: www.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten