-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 31 oktober 2016

KLUBBB komt op 14 april naar de Lotto Arena


Lang leve de Duitse schlagermuziek. Dat deze populairder is dan ooit bewijst KLUBBB3.Jan Smit nam vorig jaar het initiatief. Hij contacteerde z’n Duitse boezemvriend Florian Silbereisen – de twee kennen elkaar al van in de tijd dat Jan nog een kindsterretje was – en z’n Vlaamse vriend Christoff. Het trio voelde elkaar perfect aan, dus was het KLUBBB3-verhaal snel beklonken. “Wij willen de Duitse schlagermuziek opnieuw de status geven die hij verdient. Toffe liedjes, leuke meezingers en de mensen plezier bezorgen. Dat is ons statement”, klonk het bij de voorstelling van hun debuutcd ‘Vorsicht Unzensiert!’ (Opgepast, ongecensureerd!). Het verhaal ontplofte en zorgde ervoor dat KLUBBB3 in een mum van tijd aan de top van de hitlijsten stond. In Duitsland scoorde de band ‘goud’ en verkocht hij meer dan 100.000 cd’s. Maar ook bij ons werd het KLUBBB3-debuut eind oktober bekroond met een gouden randje.

Lotto Arena

In het druk bekeken ARD-programma ‘Schlagerboom’ liet het trio andermaal zien wat ze in hun mars hebben en wat de concertgangers straks mogen verwachten van hun eerste, internationale KLUBBB3-tour. “Onze tournee start in maart. We komen naar  de grootste zalen van Duitsland, Oostenrijk en België. Vrijdag 14 april staan we in de Lotto Arena. Ik heb het geluk gehad om er al meerdere malen te mogen spelen en ik kan je verzekeren dat het een van de mooiste concertzalen in Vlaanderen is. Het is goed dat we plaats hebben, want dat hebben we ook nodig. We brengen een groot podium mee, licht, geluid en liveband. De mensen gaan een unieke concertervaring krijgen. ‘Du schaffst das schon’ zullen we zingen, daarnaast nog een rits andere liedjes uit ons album ‘Vorsicht Unzensiert!’ en nieuw werk, want volgend jaar brengen we een nieuwe cd uit!”, zegt Jan Smit. “Het wordt een groot feest van de vriendschap. Niet alleen wij, maar vooral de toeschouwers gaan zich enorm amuseren. Dat is wat wij garanderen: een Schlagerfeest met alles er op en er aan. Eentje dat je niet mag missen”, zegt het trio in koor.

KLUBBB3 - met gasten DJ Ötzi, Sarah Jane Scott en VOXXCLUB - staat op vrijdag 14 april in de Lotto Arena van Antwerpen. Tickets kan je bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het concert is een organisatie van Benelive en BMB
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten