-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 12 februari 2011

I see you


Tijdens de toer "Over Songs Gesproken" vertellen Marc Vanhie en Kris Wauters over de achtergrond van hun songs. Deze rasmuzikanten brengen een programma voor echte muziekliefhebbers. Een uniek concept, en anders dan eender welk liedjesprogramma dat je eerder zag!

Om hun verhalen en liedjes wat kracht en charme bij te zetten, hebben ze Sarah De Koster en Billie Kawende uitgenodigd. De stemmen van het viertal klinken dan ook geweldig samen.
Hun repertoire houdt een heleboel Clouseau songs in maar er is gelukkig ook plaats voor wat nieuwe projecten. Eén van deze nieuwe liedjes is nu als singel verkrijgbaar.
"I see you" werd geboren toen Marc een gesprek op tv hoorde over het ontstaan van de relatie tussen Amy Grant en Vince Gill. Toen ze elkaar voor het eerst zagen, hadden ze meteen het gevoel van : dit zit helemaal goed. "I see you" staat dan ook voor : ik zie je zoals je werkelijk bent. De uitdrukking bleef in Marc's hoofd zitten en resulteerde in deze prachtige song.

Sarah en Marc maakten er ook helemaal geen probleem uit
om nog even op de foto te gaan om zo de singel spreekwoordelijk
boven de doopvont te houden,
waarvoor dank!

2 opmerkingen:

  1. Schitterende foto's van Sarah en Marc!!! Prachtige single ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was weer erg gezellig zo samen. En ook weer een leuk aandenken aan overgehouden.

    BeantwoordenVerwijderen