-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 8 mei 2011

George Michael gaat weer toeren

De Britse zanger George Michael gaat opnieuw op tournee. Drie jaar geleden kondigde hij nochtans zijn afscheid van het podium aan. In 2006 konden we genieten van zijn 25Live toer doorheem Europa en in 2007 deed hij er nog eens twee extraatjes bij in home town Londen.

De zanger heeft onlangs de nieuwe single 'True Faith' opgenomen. Bovendien heeft hij 'You & I' van Stevie Wonder gecoverd voor het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton. Nu wil hij op tournee gaan om de liedjes aan zijn fans voor te stellen.

"De tourdata worden woensdag bekend gemaakt. Dit wordt heel anders dan de laatste tournee. Ik ben inmiddels bijna 7 kg kwijt, dus mogelijk sta ik naakt op het podium", grapte de zanger via Twitter. Ook wilde hij reeds kwijt dat hij toch voor de grotere zalen had gekozen, zodat iedereen de kans krijgt om een kaartje te bemachtigen en hem te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten