-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 4 mei 2011

Showcase + signeersessie tenorpopsensatie Il Volo bij FRS

Ze bestaan net 2 jaar, en nu al is tenorpopsensatie Il Volo bezig met het veroveren van de wereld. Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble stalen alle muzikale harten bij een onvergetelijke performance van O Sole Mio tijdens de Italiaanse talentenjacht ‘Ti Lascio Una Canzone’.

De tieners wonnen de show met sprekend gemak en IL VOLO (De Vlucht) was geboren. Onder de hoede van manager Michele Torpedine (die o.a. Zucchero en Andrea Bocelli lanceerde) ging het razendsnel…

Op vrijdag 6 mei stelt Il Volo exclusief zijn debuutplaat ‘Il Volo’ voor tijdens een Free Record Shop Showcase in het Waasland Shopping Center. Om 18u00 zullen de 3 getalenteerde tieners een aantal songs zingen, om achteraf de fans te trakteren op een signeersessie.

Niet enkel kunnen de jongens prachtig zingen, ze hebben ook een groot hart. Zo vertegenwoordigden ze Italië op het album ‘We are The World: 25 for Haiti’ op vraag van niemand minder dan Quincy Jones. Ook Celine Dion, Barbara Streisand en Josh Groban waren danig onder de indruk.

Il Volo signeert aanstaande vrijdag 6 mei om 18u00 in Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas.

Bron : FRS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten