-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 11 juli 2012

Bobbejaanland wordt 22 juli land vol muziek van bij ons

Bobbejaanland is op 22 juli voor het derde jaar op rij de plaats waar Anne, de digitale muziekzender die enkel te bekijken is via Belgacom TV, de anne familiedag organiseert. Deze dag met meer dan 35 artiesten in het park sluit naadloos aan bij de strategie van Bobbejaanland voor de komende jaren: terug naar de roots met show en entertainment.
De artiesten nemen plaats aan de signeerstanden, gaan met de fans op de foto in de Photobooths en velen geven ook een mini-concert op het podium in het anne-dorp. De eerste namen die hun komst reeds bevestigen hebben zijn Belle Perez, Gene Thomas, 3M8S (Dean, Kevin & Dennis), David Vandyck, Tyana, Get Ready, Lindsay, The Sunsets, Maureen, Jessy, Jeronimo, De Pitaboys, Danny Fabry, Sasha Rosen, Wim Soutaer, Luc Steeno, 2Fabiola, Trisha, Mathieu & Guillaume, Ian Thomas, Teek, Iris (Eurosong 2012), Alice Avery, Alyssa, Eline De Munck, Udo, Marjolein, Steve Tielens, Wim Leys, Bart Van Den Bossche, Noa, Matthias Lens, Marc Matthys (Winnaar anne zoekt talent), Minno, Lisa Del Bo, Carina, Nelson, …. Binnenkort worden nog een pak extra namen bekend gemaakt.
Uniek is dat Bobbejaanland en Anne die dag een grote korting aanbieden zodat gezinnen met z’n allen aanwezig kunnen zijn voor een unieke dag vol attracties en muziek van bij ons. Een ticket is die dag maar liefst € 13 goedkoper dan een volwassen ticket aan de kassa. Daarnaast kunnen mensen met een abonnement op Bobbejaanland ook gewoon gratis binnen. Wie zin heeft in een dagje Bobbejaanland vol muziek van bij ons kan tickets bestellen (€19 p.p.) via anne.be, in een Free Record Shop naar keuze of op de website van Bobbejaanland.


Bobbejaanland - Olensteenweg 45- 2460 Lichtaart
Info: +32 (0)14 / 55 78 11
Website: www.bobbejaanland.be
Mail: info@bobbejaanland.be
Facebook : facebook.com/bobbejaanland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten