-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 12 juli 2012

You're so hot - Udo Mechels

De story…. Het begint allemaal in het hoofd van Udo. Een catchy idee, inspiratie en een verhaal. Udo componeert een aanstekelijke melodie met een pompende drive en schrijft een sensueel getinte tekst over de adoratie voor een sexy radiopresentatrice. De song You’re So Hot is geboren!

Voor de productie doet Udo een beroep op toppers met wie hij eerder samenwerkte. Producer, schrijfpartner en goede vriend Yannic Fonderie (oa. Axelle Red, Zap Mama, Geike Arnaert) zorgde voor een stevige rocksound met het nodige gitaargeweld. Fonderie werkte daarvoor onder meer met Leendert Haaksma, die als vaste gitarist van Anouk en gitaarvirtioos van Night of the Proms, gekend is omwille van zijn unieke sound.
De Amerikaanse souldiva Monique Harcum zong reeds een indrukwekkend palmares bij elkaar en toert in binnen- en buitenland met Mo & Grazz, het duo dat ze samen met haar Gentse echtgenoot Deejay Grazzhopper vormt.
Muzikaal experiment: rock met vleugje reggae
Na zijn soulproject (het album Good Things Coming en de tournee Soul Sessions) en zijn Nederlandstalig project (het album Barrières en de tournee ’100% Nederlands’) trekt Udo opnieuw de Engelstalige kaart. Daarbij schuwt hij de muzikale experimenten niet. Uit zijn brede pallet brengt hij met You’re So Hot hedendaagse rock met een vleugje reggae.
En zo is de nieuwe zomersingle van Udo een feit! Na een aantal succesvolle projecten en tours is Udo dan ook helemaal klaar om de zomer in te duiken met You’re So Hot!
Wie is de sensuele deerne ???
Op de hoes van You’re So Hot prijkt de sensuele, naakte rug van een prachtige jongedame. In de clip, die zeer binnenkort te zien zal zijn, wordt duidelijk over wie het gaat…
Bron : http://udomechels.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten