-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 22 juni 2014

Got Dutch Festival - Het beste van eigen bodem

Op Zondag 20 juli om 2 uur ’s middags start op Hof van Tange Go Dutch Festival. Waar de hele familie de beste Nederlandse artiesten, de breedste programmering, de mooiste decors en het gezelligste publiek op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.

Verdeeld over vier areas ontbreekt het je aan niets op het gebied van muziek (meer dan 75 artiesten!), entertainment, straattheater, eten, drinken, shoppen en relaxen. De Go Dutch Stage is het decor voor de oer-Hollandse livemuziek: Nick & Simon, Lesley Williams zingt Hazes, Henk Westbroek, Vinzzent, Gebroeders Ko, Grand Pa Nick Sessieband, Tribute Marco Borsato, DJ Bee, Tribute Doe Maar, Gino Graus, Albertine en Tribute De Dijk. En in het Feest Café geven Surrender, Lawine Boys, Paul Elstak, Koenskie, Mickey en Richy acte de présence.

Terug in de tijd
In een nostalgische bui? Dan ben je bij de area 80’s, 90’s & 00’s aan het goede adres voor de beste hits van toen. Met Arlo Versluis, Sandstorm, Reza, Bert van Leerdam, Dj Bert en Neek. Nog verder terug ga je in Hippyland voor het beste uit de 60’s & 70’s. Dit is ook de perfecte plek om even aan alles te ontsnappen. In een relaxed sfeertje struin je over de hippiemarkt, haal je wat bij de Vrolijke Fruit Bus en kunnen de kids genieten van shows en workshops.

Praktisch
Wanneer? 20 juli Waar? Hof van Tange, Middelburg Wat kost dat? € 17,50 Meer weten: www.godutchfestival.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten