-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 24 juni 2014

Professor T op één

Half april zijn we gestart met de opnames voor de nieuwe reeks Professor T., een dertiendelige fictiereeks met Koen De Bouw in de hoofdrol. Koen kruipt in de huid van Jasper Teerlinck, een eigenzinnige, maar briljante professor in de criminologie aan de Universiteit van Antwerpen.
Het verhaal : Als inspecteur Donckers (Ella Leyers) van de Federale Gerechtelijke Politie een verkrachtingszaak niet krijgt opgelost, roept zij de hulp in van haar oud-professor. Al snel ontpopt die zich tot een onmisbare schakel binnen het speurdersteam. Maar de speciale karaktertrekken van professor T. maken de samenwerking er niet eenvoudiger op.
Cast : Koen De Bouw speelt professor T. Hij staat het speurdersteam van de Federale Gerechtelijke Politie bij. Dat team bestaat uit de inspecteurs Annelies Donckers en Daan de Winter, gespeeld door Ella Leyers en Bart Hollanders.
Hoofdinspecteur Paul Rabet wordt vertolkt door Herwig Illegems en Tania Oostvogels neemt de rol van directeur Christina Flamant voor haar rekening. Ook Carry Goossens, Goele Derick, Gène Bervoets en Viviane De Munck zullen te zien zijn in Professor T.


Professor T., ten vroegste najaar 2015 op Eén

Geen opmerkingen:

Een reactie posten