-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 6 mei 2009

Clouseau Zomertoer 2009

Clouseau trapt hun zomertoer af in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tot eind september zijn ze over gans Vlaanderen te bekijken en beluisteren in zowel schouwburgen als op festivals.

Het voorprogramma is op 18 concerten in handen van raf Van Brussel, zanger en muzikant maar sinds een dikke maand ook co-presentator van de ochtendshow op Joe.fm. Het was best moeilijk voor Raf. Niemand verwacht een voorprogramma en ga dan maar eens je ding doen voor een publiek dat eigenlijk enkel op Clouseau zit te wachten. Ik was heel aangenaam verrast door zijn songkeuze. Hij brengt "In Balans" van Pieter Embrechts, twee liedjes van "Blöf", zijn eigen Sunny Side Up "She makes me happy" en natuurlijk zijn nieuwe singel "Leef om te Leven". Zijn "partner in crime" Bert Gielen was natuurlijk van de partij.

Na een overbodige pauze kon het publiek zich dan helemaal richten op de Vlaamse Wauters Brothers. Het ging gelijk stevig van start met En Dans en Vanbinnen. “Zij aan zij” werd als nieuw nummer reeds in het Sportpaleis gebracht maar ook voor dit concert brachten Koen en Kris drie gloednieuwe nummers mee. Het klinkt allemaal leuk in de oren maar is zeker niet onder de noemer “nieuw en anders” te catalogeren.
Wat wel opvalt is dat er aan de arrangementen van verschillende songs heel leuk gesleuteld is. Ook worden een paar klassiekers in de coulissen gelaten en wordt er plaats gemaakt voor een aantal minder bekende en minder gespeelde songs, wat zeker een surplus is voor de frequentie Clouseauganger.


De broers zijn duidelijk klaar voor een warme zomer.

Playlist :
Intro/ En dans - Vanbinnen - Casanova -De juiste vergissing -De duivel je vriend - Domino - Zij aan zij -Passie - Hoe lang nog - Oogcontact - Shaken en Grooven - Brandweer (akoestisch) - Heimwee (akoestisch) - Bergen en ravijnen - Nobelprijs - Doe het - De perfectie - Tegenpartij - Vonken en Vuur
Bis: Hier bij jou - Wil niet dat je weggaat - Wat een leven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten