-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 19 november 2010

Opnames voor "Groenten uit Balen"

Na 38 jaar wordt de toneelklassieker van Walter van den Broeck eindelijk verfilmd. Frank Van Mechelen regisseert. Natalia, Clara Cleymans en Evelien Bosmans acteren.
Groenten uit Balen is een begrip in Vlaanderen. Het toneelstuk is geinspireerd op een negen weken durende staking in 1971. In de Belgische Kempen, Balen, legden arbeiders van Vieille Montagne het werk neer. Auteur Walter van de Broeck geeft het relaas van die staking weer.
En nu is de verfilming in de maak door regisseur Frank Van Mechelen. "Groenten uit Balen" wordt volgend jaar in de bioscoopzalen verwacht.

Belgian Concerts gaat even vreemd en steekt de grens van de muziek over. Al mag dit ook weer niet zo'n grote overstap zijn met Lucas Van den Eynde en Natalia (in een kleine bijrol) in de cast. We zetten hierbij ook onze eigen Kempen nog eens extra in de verf.
To be continued!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten