-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 28 oktober 2009

Michael Bublé @ Sportpaleis

Michael Bublé droomde ervan om zanger te worden. Zijn Italiaanse grootvader leerde hem de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers en Nat King Cole kennen. Zingen en swingen bepaalt sindsdien het leven van deze intussen 34-jarige Canadees. De voormalige Canadese Eerste Minister, Brian Mulroney, speelde onverwacht een bepalende rol in de carrière van Bublé. Hij nodigde hem uit om te zingen op het huwelijk van zijn dochter. Producer David Foster, één van de gasten, was bepaald onder de indruk en schoof Michael Bublé prompt een platencontract onder de neus. Zijn eerste album, met mooie interpretaties van popklassiekers en standards, kwam in 2003 uit en werd meteen gesmaakt. Sindsdien is zijn ster blijven rijzen.

Meer dan 22 miljoen albums heeft Bublé intussen wereldwijd verkocht. Voor zijn album ‘Call Me Irresponsible’ stak hij een Grammy Award op zak. Met zijn kleine bigband reisde hij de wereld rond. In 2006 overtuigde hij moeiteloos de fans in Vorst Nationaal. Een jaar later al liet hij het Sportpaleis helemaal vollopen.

Michael Bublé is de beste crooner van nu en straks. Zijn jongste album ‘Crazy Love’ is net uit. Twee nummers van eigen hand en elf sterke klassiekers sieren dit eerder introspectieve album. Zijn komende ‘Crazy Love Tour’ brengt Michael Bublé op zondag 30 mei opnieuw naar het Sportpaleis. Met Naturally 7 als voorprogramma.

Kaarten: 44, 62, 79 en 104 (golden circle) euro, inclusief servicekosten.

Meer informatie: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/michael_buble_crazy_love_tour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten