-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 28 november 2009

3 Times a Legend

“Once, twice, …. three times a lady…" zo klinkt het in de prachtige ballad van Lionel Richie, één van de vele grote “Motown – artiesten" van de voorbije 50 jaar. In 2009 is het inderdaad exact 50 jaar geleden dat het legendarische platenlabel “Motown – records" van start ging, het begin van een absoluut succesverhaal voor vele wereldsterren.

Met 3 Times a Legend willen we met drie fantastische artiesten van nu een ode brengen aan die artiesten van toen. Met Günther Neefs, Sofie en Paul Michiels hebben we absolute topklasse in huis. Op 3 Times a Legend brengen ze u elk een greep uit het eigen repertoire, aangevuld met enkele prachtige Motown – klassiekers.

Zowel in Kortrijk als in Antwerpen willen we met dit project een sfeervolle, muzikale avond organiseren in een prestigieus kader. Elke muziekliefhebber die houdt van uitzonderlijk muzikaal talent, stijl en klasse is van harte welkom in de Kortrijkse Stadsschouwburg (15 december 2009) en de Antwerpse Arenbergschouwburg (18 februari 2010).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten