-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 7 november 2014

Een winteravond met David Vandyck - 30/11/2014 - Roosdaal

David Vandyck is ondertussen een vaste waarde geworden in de Vlaamse muziekindustrie. Zijn meest recente album stond maar liefst 22 weken genoteerd in de Ultratop Top 200 Albums, waarvan de hoogste notering op nummer 3! Bijna elke single stond genoteerd in de Vlaamse Top 10. Ook nu, staat David hoog genoteerd in de nieuwe Ultratop Vlaamse Top 50 en staat hij met zijn duet met Corry Konings op nummer 4.

In 2014 stonden alweer 140 optredens in de agenda, maar nu willen we graag even jullie aandacht voor een bijzonder concert.  Achter de coulissen, werkt David aan een gezellig winterconcert waarmee hij graag halt houdt in GC "Het Koetshuis" te Roosdaal.

Uiteraard zal David grasduinen in zijn eigen repertoire, maar ook zal hij enkele mooie covers speciaal tijdens deze avond voor u brengen. Van sfeervolle evergreens, chansons en ballades tot kerstsongs en swingende gospel.

David wordt begeleid door Bas Bulteel aan de vleugelpiano en 3 backings "The Jody Singers".  Gedurende 90 minuten zal David Vandyck het beste van zichzelf geven om zijn publiek een zorgeloze avond te bezorgen met thema's als liefde, hoop, vrede en intens geluk.  Kortom, het wordt een sfeervolle, warme winteravond!

Wil je er bij zijn, boek dan snel, want de laatste tickets gaan nu in verkoop!  Hierbij alle gegevens:

zondag 30 november 2014 - 19u30

locatie: GC "Het Koetshuis" - Strijtemplein 15 - 1760 Roosdaal

Tickets: saphi-production@hotmail.com of 0478/17.74.21.

Inkom: 22,50 euro & 20 euro (leden fanclub)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten