-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 13 mei 2015

War Horse - Stadsschouwburg

War Horse in galop naar extra voorstellingen
Van 16 mei tot en met 14 juni is het internationale theaterfenomeen War Horse exclusief voor Vlaanderen te zien in Stadsschouwburg Antwerpen. Dat het publiek razend benieuwd is naar de aangrijpende belevenissen van de Engelse boerenjongen Albert en zijn paard Joey tijdens de Eerste Wereldoorlog, is een understatement. Een week voor de première is de interesse zo groot dat Music Hall en Stage Entertainment Nederland besloten hebben om nu al extra voorstellingen in de verkoop te brengen.
War Horse maakte Vlaamse cast bekend
Vanaf 16 mei is het wereldwijde theaterfenomeen War Horse te zien in Antwerpen, op het enige speelplatform dat groot genoeg is voor deze productie: dat van de Stadsschouwburg. In totaal zullen er 40 mensen op het podium staan om dit fantastische verhaal te vertellen. De cast bestaat uit zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs. De Vlaamse vertolkers zijn Yves Bondue, Mark Tijsmans, Els de Schepper, Guillaume Devos, Wim Van Den Driessche, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Nordin De Moor, Ianthe Tavernier en Pieter Van Nieuwenhuyze.
War Horse is dé sensationele en unieke productie met levensechte paarden van het Britse National Theatre in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company. De productie ging op 9 oktober 2007 in première in Londen. Inmiddels is War Horse zeven jaar onafgebroken te zien in de Britse hoofdstad. Na de wereldpremière trok War Horse meteen de wereld rond, overal met evenveel succes: Broadway, een Amerikaanse tournee, Australië, een Britse en Ierse tournee, Berlijn, een tour langs de grootste Nederlandse theaters en volgend jaar ook in China. Waar ook ter wereld raakt het publiek verrukt door het bijzondere verhaal en de unieke vormgeving. War Horse won in 2012 maar liefst 5 Tony Awards, waaronder die voor Beste Theaterstuk.
In mei en juni kan ook het Vlaamse publiek kennismaken met het wereldwijde theaterfenomeen War Horse. Dat Vlaanderen uitkijkt naar de voorstelling blijkt nu al uit de ticketverkoop. Op de website www.war-horse.be blijf je op de hoogte van de laatste updates rond de show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten