-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 28 februari 2009

Nick en Simon in FRS

Nadat ze in 2007 de TMF Borsato Award voor jong talent, een Zilveren Harp en een originele Rembrandt voor zowel het debuutalbum Nick & Simon en Vandaag ontvingen, zijn Nick & Simon binnen een klein jaar tijd uitgegroeid tot gevestigde artiesten. Het debuutalbum is inmiddels platina, terwijl het tweede album Vandaag de platinagrens ruim overschreden heeft. De singles ‘Hoe Lang’ en ‘Pak Maar M’n Hand’ waren grote #1 hits. De theatertour Altijd Dichtbij die Nick & Simon afgelopen zomer in de Nederlandse theaters bracht, was ook nog eens volledig uitverkocht.

Het is een tijdje niet gebeurd maar nu dan toch! Nick & Simon gaan de komende tijd signeersessies doen. De signeersessies zullen plaatsvinden in zowel Nederland als België. Bij de sessies in België zullen Nick & Simon tevens een klein optreden geven. Zet de data hieronder in je agenda en zorg dat je erbij bent om jouw CD door Nick & Simon persoonlijk te laten signeren.

Natuurlijk is het nieuwe album “Luister” verkrijgbaar tijdens deze signeersessies. Wie het album koopt tijdens één van de signeersessies in België krijgt er tevens een originele ‘Nick & Simon deurposter’ bij!

http://www.nickensimon.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten