-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 10 februari 2009

Persvoorstelling Closer - Lotto Arena

Na hun heropstanding als Soulsister willen Jan Leyers en Paul Michiels deze keer, getrouw aan de titel van hun nieuwe album, intiemer concerteren in de nieuwe zaal naast het Sportpaleis. Om het publiek zo nauw mogelijk bij het optreden te betrekken, wordt zelfs - en dat voor het allereerst in de Lotto Arena- gekozen voor een concept vanop een centraal podium. De verste zitplaats zal amper 22 meter van het podium verwijderd zijn, zodat iedereen echt van dichtbij zal kunnen luisteren naar en genieten van de unieke samenzang van Jan en Paul. Het concert zal op die manier ook een heel ander karakter krijgen dan het grootste reünieconcert van een jaar eerder in het Sportpaleis.

Op deze intieme ontmoeting met Soulsister zullen niet alleen de fantastische hits van toen worden vertolkt maar ook de prachtsongs als "Old School Loving", "All the loving you need", "Back in a Minute" en "How Many Waterfalls" uit het album waarmee Jan en Paul hun hernieuwde samenwerking bezegelden.

Tickets : www. teleticketservice.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten