-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 10 maart 2011

Soulsister exclusief op 25ste Suikerrock

Op donderdag 28 juli zal Soulsister een exclusief zomerconcert brengen (met live-band) op Suikerrock Tienen
In 1987 stond de hype van dat moment op de allereerste editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock: The Soul Sisters! Jan Leyers en Paul Michiels stonden net voor de grote doorbraak, en scoorden met de debuutsingles 'You get to me' en 'Talk about it'.
Een jaar later verscheen 'The way to your heart', en werd Soulsister één van de grootste succesverhalen uit de Belgische muziekgeschiedenis.

Nu 24 jaar later, en na een adempauze die meer dan 12 jaar aanhield, is Soulsister back in full force met nieuw werk en een ongeziene podiumhonger. Dit voorjaar nog mee te maken in een akoestische duosetting tijdens hun uitgebreide en uitverkochte theatertournee, deze zomer met een ‘Sportpaleis-sized’ live-band exclusief mee te maken op de jubileumeditie van Suikerrock! Een ongetwijfeld sublieme wandeling door een gigantische verzameling hits als ‘The way to your heart’, ‘Like a mountain ‘, ‘Changes ‘, ‘Ain't that simple ‘, ‘Locks and keys ‘... Voor dit unieke verjaardagsconcert wordt er ook een dag toegevoegd aan Suikerrock 2011. Het Suikerrock verjaardagsfeest wordt ingezet op donderdag 28 juli.

Tickets voor dit exclusieve concert zijn beschikbaar vanaf 17 maart a.s. via de Suikerrock website en de Belgische filialen van Free Record Shop.


Wegens groot succes krijgt de theatertour in het najaar een uitgebreid vervolg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten