-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 31 maart 2011

Zusjes winnen Meet & Greet met Justin Bieber

Justin Bieber was woensdag in het land en dat zullen ze in het centrum van Antwerpen gemerkt hebben. Free Record Shop gaf enkele uren voor het concert van het meisjesidool namelijk de allerlaatste Meet & Greet weg met de jonge Canadees.

Meteen na schooltijd zakte dan ook een massa fans af naar Free Record Shop Wapper in Antwerpen. Free Record Shop verkocht het album ‘Never Say Never’ van Justin Bieber voor slechts €5.99. Wie dit album kocht, maakte kans om een Meet & Greet met het jonge idool te winnen. Onmiddellijk na schooltijd was het dan ook over de koppen lopen bij Free Record Shop Wapper.


Zowel pers als fans vonden blindelings hun weg naar de winkel. De voornamelijk vrouwelijke fans zorgden ervoor dat er meer dan 900 albums van Bieber over de toonbank gingen. Uiteindelijk bemachtigde Selin Cilek het Golden Ticket, waarmee ze een Meet & Greet won met Justin Bieber. Omdat het een duo-Meet & Greet betrof, nam Selin haar zus Elise mee, die zo onverwacht een geweldig cadeau kreeg. Selin, die in het 3de middelbaar zit en economie studeert, en haar jongere zus waren uiteraard in de wolken.


Het tweetal had sowieso al tickets voor het concert van woensdagavond.


http://www.frs.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten