-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 6 oktober 2011

FRS LIVE organiseert eerste ‘Nacht van de Vlaamse Sterren

Op donderdag 20 oktober zal San Marco Village hét middelpunt zijn van het Vlaamse lied met talloze Vlaamse artiesten op het podium op de eerste ‘Free Record Shop LIVE - Nacht van de Vlaamse Sterren’.
De crème de la crème van de Vlaamse showbizz nodigt al zijn fans uit om kennis te maken met het nieuwe talent van collega David Vandyck.

Jo Vally, Bart Kaëll, De Romeo’s, Sasha & Davy roepen al hun fans op om tijdens een allround showspektakel het album van een jonge collega te kopen. Dit op zich is al uniek. Maar er is meer! Free Record Shop biedt je voor slechts de prijs van 1 CD (14,99€) een spektakel aan waarvan de inkomprijs van gelijkaardige events minstens 30€ kan bedragen.
Zo roepen de Vlaamse Sterren hun eigen fans op om ook fan te worden van David Vandyck, volgens hen ongetwijfeld een blijver in de Vlaamse muziek.

Het album ‘Dichtbij’ van David Vandyck komt uit op 21 oktober en wordt in wereldprimeur voorgesteld tijdens deze Free Record Shop LIVE.

Op het programma staan optredens en signeersessies van onder andere: David Vandyck, Bart Kaëll, Jo Vally, De Romeo’s, Vlaamse Sterren - nieuwkomers Sasha & Davy en enkele muzikale verrassingen.

Met deze Free Record Shop Live pakt Free Record Shop uit met een rasechte primeur. De toegangstickets voor dit Vlaams topevent zijn enkel te verkrijgen bij voorbestelling van dit nieuwe album van David Vandyck. Wie zijn album reserveert in één van de Free Record Shop winkels krijgt meteen een inkomticket voor dit grote Vlaamse muziekfeest. Op die manier bevestigt Free Record Shop haar imago als winkel voor en door muziekliefhebbers.

Voorbestellen kan op:
www.freerecordshop.be/davidvandyck of in een Free Record Shop winkel in je buurt. Bij voorbestelling van het album krijg je er gratis een toegangsticket bij voor de eerste Nacht van de Vlaamse Sterren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten