-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 7 oktober 2011

Soulsister @ Capitole Gent

Een nieuwe toer zeg je?
Wat volop werd aangekondigd als "komt dat zien, komt dat zien" ging gisterenavond van start in Gent. De aandacht in pers en media was niet van de poes. De Soulsisters met een nieuwe toer.

Buiten de schoenen en het hemd van Jan Leyers kon ik echt helemaal niets nieuws bespeuren, zelfs de bindteksten waren identiek aan die van het voorjaar. Ik wil hier geen toon zetten voor een slecht concert, dat absoluut niet, maar hier het stickertje "new" opplakken is echt wel een brug te ver.

Jan en Paul gaan verder op hun elan van begin dit jaar. Dus blader even terug op dit weblog en je vind vast wel een concertverslag terug. Laat het ons deel twee van 2011 noemen of de najaarstoer.

Kort samengevat : voor de mensen die nog niet gingen kijken voor de zomervakantie, zeker doen. Je ziet en hoort Soulsister Puur. Voor degenen die in het voorjaar gewoon gecharmeerd waren : een tweede keer gaan, is echt geen overdadige luxe. En de die hards... die komen sowieso!

Wij laten ons graag weer verrassen bij een volgende gelegenheid.

www.soulsister.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten