-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 5 juli 2013

De zomer van 't Rivierenhof

Net als ieder jaar, presenteert het Rivierenhof ook dit jaar weer een breed scala van optredens.
Betalend maar ook iedere vrijdag gratis concerten.
Wij houden alvast ons fototoestel en pen met papier bij de hand omdat we ook van de partij zijn.
Hou zeker de site in de gaten.
Onderstaande groepen staan alvast op het verlanglijstje.

DE NIEUWE SNAAR & 3 CENTIMETERS EXTRA De Nieuwe Snaar kondigde vorig seizoen na dertig jaar hun afscheid aan. Eind dit jaar houdt het op. Dus grijp uw kans om het voor de gelegenheid feestelijk uitgebreide kwartet nog eens in al zijn eclectische muzikaliteit aan het werk te zien. Geflankeerd door muzikale klassebakken Jean Blaute en Stoy wordt het een nooit geziene en gehoorde podiumervaring. Om het festivalgehalte nog meer in de verf te zetten wordt ook de flamboyante multi-instrumentaliste Nele Paelinck [ex-School Is Cool] vanuit Argentinië ingelijfd.

HET ZESDE METAAL ‘Eenvoudige doch onverwoestbare songs.’ Dat was in ‘05 het lovende oordeel van de jury van Theater aan Zee, waar Het Zesde Metaal voor het eerst de neus aan het venster stak. Toen nog een uit de hand gelopen afstudeerproject van Herman Teirlinck-student Wannes Cappelle, is de groep nu aan zijn tweede album Ploegsteert toe. En de woorden van die jury hebben nog niets aan waarheid ingeboet. Want Cappelle en co blijven vastberaden hun zelf uitgestippelde pad bewandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten