-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 3 juli 2013

Schlagerfestival nodigt jubilarissen uit


De 8ste editie van Het Schlagerfestival, dat plaatsvindt tijdens het laatste weekend van maart, belooft een groot feest te worden, zeker nu er drie jubilerende acts aan de line-up worden toegevoegd. Bart Kaëll (30 jaar), K3 (15 jaar) en De Romeo’s (10 jaar) hebben hun komst naar de Ethias Arena in Hasselt bevestigd. Met ook Peter Koelewijn, Nicole & Hugo en Willy Sommers is al een mooi deel van de affiche voor Het Schlagerfestival 2014 bekendgemaakt. Tickets voor de drie voorstellingen kunnen besteld worden via www.hetschlagerfestival.be.
Jubilarissen
Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 maart worden de deuren van de Ethias Arena in Hasselt opnieuw wagenwijd opengezet voor de inmiddels al 8ste editie van Het Schlagerfestival. Als het van de vele tienduizenden bezoekers afhangt, dan moet het werkwoord schlageren weldra opgenomen worden in de nieuwe woordenlijst van Van Dale. Want Het Schlagerfestival, het grootste meezingfeest van Vlaanderen, is een begrip geworden! “Het is een vast gegeven geworden dat er het laatste weekend van maart massaal geschlagerd wordt en dat heel wat mensen, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, afzakken naar Het Schlagerfestival in Hasselt. Daar kan je als organisatie alleen maar blij mee zijn”, klinkt het bij Jan Van Esbroeck namens de organisatie. “Op de 8steeditie zullen we de bezoekers een nog meer uitgebalanceerde affiche aanbieden. Na afloop van onze vorige editie hebben we onze concertbezoekers bevraagd, en wat opviel is dat zij de muzikale verruiming van het festival enorm kunnen smaken. De doortochten van Gérard Lenorman en Lee Towers werden erg goed onthaald en waren een voltreffer. Dit gegeven stimuleert ons om er verder naar te streven een mooie mix te blijven brengen van gevestigde muzikale waarden en artiesten die er voor de eerste keer bij zijn”, voegt Van Esbroeck er nog aan toe.
Sinds ze vijftien jaar geleden met ‘Hey Ya Mama’ doorbraken, is K3 uitgegroeid tot dé populairste kids-popband van de Lage Landen. Het Schlagerfestival 2014 is erg blij dat ze Kristel, Josje en Karen konden strikken voor een doortocht op één van de grootste muziekpodia. “We zijn verheugd dat we, voor het eerst sinds het ontstaan van Het Schlagerfestival, K3 op de affiche kunnen plaatsen. Gezien hun succesvolle muziekverkoop de voorbije jaren, hun indrukwekkende hitpalmares en het gegeven dat elke landgenoot wel minstens één liedje van hen kan meezingen, hoort deze groep gewoon thuis op ons volksfeest”, klinkt het bij de organisatie. Wie dus zin heeft om zijn kinderen mee te nemen naar Het Schlagerfestival 2014 kan tickets bestellen voor de speciale middagvoorstelling op zondag 30 maart.
Naast K3 worden ook De Romeo’s, de absolute ambiance- en sfeermakers van dit moment, weer verwacht op Het Schlagerfestival. Net als het jubilerende K3 hebben Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles dit jaar wat te vieren, namelijk hun 10de verjaardag als De Romeo’s. De Romeo’s weten perfect hoe ze ambiance moeten creëren en slagen er als geen ander in om een polonaisetrein door de zaal te laten gaan.
Als we het dan toch hebben over een speciale sfeer en ambiance creëren, dan is dat iets waar ook Bart Kaëll een patent op heeft. Dit jaar is het ook feest voor deze sympathieke spring-in-‘t-veld, want hij staat precies 30 jaar op het podium. Wanneer hij volgend jaar afzakt naar Het Schlagerfestival, dan mag je er zeker van zijn dat er massaal heen-en-weer gewiegd zal worden bij ‘De Marie-Louise’ en dat ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ de enthousiaste menigte massaal uit de bol zal doen gaan.

Nadat eerder al Willy Sommers, Nicole & Hugo en Schlagerfestivaldebutant Peter Koelewijn bekend waren gemaakt, komen er met K3, De Romeo’s en Bart Kaëll nog drie grote toppers bij op de affiche. Dit najaar worden nog meer namen aangekondigd.

Wie nog niet heeft gereserveerd, rept zich om zich van de beste plaatsen te verzekeren voor de 8ste editie van Het Schlagerfestival. Bestellen kan o.a. via www.hetschlagerfestival.be.

Het Schlagerfestival 2014 in de Ethias Arena Hasselt op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart 2014 om 20.30 uur en op zondag 30 maart 2014 om 14.00 uur. Toegangskaarten: € 34 en € 38, met ook ambianceplaatsen - voor fans die heel actief willen meefeesten - van € 34 en € 38 op het middenplein, exclusief service- en verzendingskosten. Bestellen via 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of online via www.hetschlagerfestival.be, www.ethias-arena.be en www.teleticketservice.com. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1, Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur).
Groepen: 10% korting vanaf 50 kaarten, 15% korting vanaf 250 kaarten en 20% korting vanaf 500 kaarten. Groepskortingen uitsluitend via 070/223.193 (max. € 0,30/ min.), vanuit Nederland: 0900-20.22.640 (€ 0,45/min.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten