-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 25 juli 2013

Shooting Stars @ Fotomuseum & Arenberg

Deze zomer geven weer heel wat muzikanten het beste van zichzelf op het podium tijdens een van de vele muziekfestivals. Zonder twijfel gaan er dan opnieuw een heleboel smartphones de lucht in om deze unieke momenten vast te leggen op beeld. Helaas is het niet zo simpel om een knap beeld te maken van een concert. Gelukkig zorgde het Centrum voor Beeldexpressie voor hulp.

Het Centrum voor Beeldexpressie, het FotoMuseum Antwerpen en de Arenbergschouwburg gaven een tiental fotografen de kans om zich te verdiepen in concertfotografie en dit onder de professionele vleugels van Alex Vanhee, reeds 20 jaar een vaste waarde als Belgische rockfotograaf. Op 2 juli organiseerden we een masterclass met rondleiding in de tentoonstelling ‘You ain’t seen nothing yet’ in het FotoMuseum, gevolgd door een uiteenzetting en portfoliomoment waarop Alex alles uit de doeken deed over de geheimen van concertfotografie. Vervolgens konden de fotografen zelf aan de slag tijdens een concert in het Openluchttheater Rivierenhof. De voorbije weken bespraken en selecteerden de deelnemers tijdens een feedbackmoment de sterkste, boeiendste en meest muzikale beelden. Deze projecteren we binnenkort in het FotoMuseum en Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Komt dat zien!

Waar en wanneer?
- FotoMuseum, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen: projectie vanaf dinsdag 6 augustus tot en met zondag 6 oktober 2013. Open van dinsdag tot en met zondag van 10 u. tot 18 u.
- Arenbergschouwburg, Arenberg



Geen opmerkingen:

Een reactie posten