-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 29 februari 2016

Jubileumconcerten, theatertournee en nieuwe single voor Willy Sommers

2016 wordt een absoluut feestjaar voor Willy Sommers. Dit jaar staat de zanger 45 jaar op de planken. Het was 1971 toen Willy zijn eerste stappen als zanger zette en zoveel jaar later, vol muzikale successen waaronder zijn recentste album ‘Gisteren wordt vandaag’,  draait hij nog steeds mee in de Vlaamse showwereld.  Willy viert zijn jubileum met een spectaculair concert in het Casino van Blankenberge op 13 augustus. Dit concert is bijna uitverkocht, maar niet gevreesd: vanaf maandag zijn er tickets beschikbaar voor een tweede jubileumconcert op 12 augustus!

En er is nog meer goed nieuws. Ook de theatertournee ‘Het Erfgoed van Willy Sommers: 1971-1981’ is wegens het gigantische succes verlengd met een extra seizoen. Met zijn live-band brengt Willy zijn grootste hits uit het eerste decennium van zijn carrière. Maar ook de nieuwe muziek van Sommers blijft scoren. Zo loopt zijn recente album ‘Gisteren wordt vandaag’, waarop hij zijn favoriete seventies-songs in een nieuw jasje steekt, nog altijd als een trein.

Uit het album komt ook de nieuwe single, die sinds vandaag digitaal verkrijgbaar is. ‘Liefdesverdriet doet zo’n pijn’ is een bewerking van ‘Love Really Hurts Without You’, het debuut en meteen één van de grootste hits van Billy Ocean, de meest populaire R&B-zanger uit de seventies. Het nummer is herkenbaar voor iedereen, dat zegt ook Willy zelf: “Iedereen heeft wel eens te maken gehad met liefdesverdriet, het nummer heeft mij ook altijd aangesproken. Hoewel de tekst droevig is, haal je dan weer troost uit het up tempo karakter van de muziek.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten