-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 4 februari 2016

Zeven - 3 J's

Met het verschijnen van hun zevende album, opgevolgd door hun zevende theatertournee langs de grote zalen van Nederland bewijzen de 3JS dat ze geen eendagsvliegen zijn, niet meer in zeven sloten tegelijk lopen maar zeven dagen per week met muziek bezig zijn. Liedjes over de zeven zonden, de zeven deugden, zeeën, zonnen, kleuren van de regenboog….en over geluk. Zeven is het getal van geluk. Waarom is dat eigenlijk?

Op donderdag 28 april concerteren de 3JS voor de 3de keer in de  Arenbergschouwburg van Antwerpen met hun nieuwe theatertour 7. Voorlopig is dit het enige optreden dit voorjaar dat er in Vlaanderen op de planning staat. Uiteraard komen Jan, Jaap en Jan in aanloop naar dit concert en ter ondersteuning van hun 7de album de komende weken nog veelvuldig naar Vlaanderen. Er verschijnt overigens, na het succes van de single ’Samen door’, de komende weken ook bij ons een nieuwe single. 

Zelf gaan we alvast een kijkje nemen dit weekend in Rotterdam en hopen met een uitgebreide fotoreeks en dito verslag terug te komen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten