-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 9 juni 2016

Beatrice Egli - Ethias Theater Hasselt - November 2016

Beatrice Egli was op woensdag te gast in Antwerpen om promotie te maken voor haar nieuwe toer die in het najaar zal plaatsvinden en ook onze Ethias Arena in Hasselt zal aandoen. Beatrice is een heel aangenaam en zonnig persoon die honderduit vertelt over haar nieuwe cd en de toer die eraan zit te komen. Ze staat samen op het podium met zes muzikanten en vier dansers en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. 

Hasselt valt net midden in de geplande toer en ze zal dus al goed op dreef zijn als ze ons landje aandoet. Haar nieuwe cd "Kick im Augenblick" doet het onwaarschijnlijk goed in de Duitstalige landen en met deze toer steekt ze meteen ook de grens over naar Denemarken en België.

Zaterdag 12 november houdt Beatric halt in het Ethias Theater in Hasselt en daar wordt heel positief op gereageerd, gelet op de grote populariteit die Egli de voorbije jare in ons land verworven heeft. 

Of ze de Zwitserse of Belgische chocolade verkiest, daar kon ze zich nog niet over uitspreken. Ze heeft nog niet voldoende van het zwarte goud van onze bodem kunnen proeven. Ik heb haar alvast beloofd iets van de topklasse mee te brengen als ik haar in het najaar ga bekijken in Hasselt. Een instant goed gevoel en een spontane schaterlach overviel ons beide. 

Dank aan Upstars die de ontmoeting in Antwerpen mogelijk maakte. 


BEATRICE EGLI -  KICK IM AUGENBLICK CD - Verkoopprijs: € 20,00
Uitlevering vanaf 15 april! De Zwitserse Beatrice Egli is de nieuwste schlager-superstar. Met meer dan 1 miljoen verkochte cd’s in Duitsland wist zij zich meteen aan de top te nestelen naast grootheden als Helene Fischer en Semino Rossi. Het nieuwe album ‘Kick im Augenblick' laat Beatrice op haar best horen, met een fijne mix van pop en schlager.
BEATRICE EGLI - KICK IM AUGENBLICK CD/DVD DELUXE – Verkoopprijs: € 25,00

Uitlevering vanaf 15 april! CD+DVD!  De Zwitserse Beatrice Egli is de nieuwste schlager-superstar. Met meer dan 1 miljoen verkochte cd’s in Duitsland wist zij zich meteen aan de top te nestelen naast grootheden als Helene Fischer en Semino Rossi. Het nieuwe album ‘Kick im Augenblick' laat Beatrice op haar best horen, met een fijne mix van pop en schlager.
Tickets : www.teleticketservice.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten