-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 16 juni 2016

Chaka Khan, Natasha Bedingfield en Tom Chaplin van Keane op de 32ste editie van Night of the Prom

Natasha Bedingfield, Chaka Khan en Tom Chaplin - de zanger van Keane – komen naar Night of the Proms. Ze brengen er hun bekendste nummers begeleid door symfonisch orkest Il Novecento en het koor Fine Fleur. Eerder kondigden de organisatoren opnieuw Kobe Ilsen en Alexandra Arrieche als presentator en dirigente aan voor de concerten in het Antwerps Sportpaleis en Ethias Arena Hasselt.
In haar rijkgevulde carrière bracht de Amerikaanse singer-songwriter Chaka Khan 22 albums uit, verkocht ze meer dan 70 miljoen platen en verzilverde ze 10 van haar 22 Grammy Award-nominaties. Hits zoals ‘Ain’t Nobody’, ‘I Feel For You’ en ‘I’m Every Woman’ zijn uitgegroeid tot ware klassiekers. De Queen of Funk, zo wordt ze wel eens genoemd, maakt haar debuut op Night of the Proms. 
Tom Chaplin staat bekend als de frontman van de Engelse rockgroep Keane, waarmee hij meer dan 10 miljoen platen verkocht en verscheidene awards won. Hij verleende zijn stem aan meezingers zoals ‘Everybody’s changing’, ‘Somewhere Only We Know’ en ‘Crystal Ball’. Momenteel legt Tom in de studio de laatste hand aan zijn langverwachte solo debuutplaat, die dit najaar uitgebracht wordt.
De debuutplaat van Natasha Bedingfield - ‘Unwritten’ - steeg in 2004 naar de hoogste regionen van de Europese hitlijsten. Hits als 'These Words', ‘Unwritten’ behoren tot het collectieve geheugen. De Britse zangeres werkt regelmatig samen met de songwriters van onder andere Madonna, No Doubt, U2 en Björk. Natasha is de zus van Daniel Bedingfield, die solo hits scoorde met ‘Gotta Get Thru This’, ‘If You’re Not the One’ en ‘Never Gonna Leave Your Side’.
Nieuwe boegbeelden opnieuw van de partij
Eerder raakte bekend dat Kobe Ilsen en Alexandra Arrieche, respectievelijk presentator en dirigente van dienst, na hun debuut van vorig jaar opnieuw van de partij zijn. Ook het huisorkest Il Novecento en koor Fine Fleur tekenen present. Binnenkort worden meer artiestennamen bekendgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten