-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 19 december 2016

LOÏC NOTTET – VORST NATIONAAL – ZATERDAG 25.11.17

In nauwelijks enkele minuten waren de twee concerten van Loïc Nottet in de Ancienne Belgique, op 22 en 23 april, volledig uitverkocht. De jonge artiest neemt nu een volgende grote stap in zijn carrière, met zijn eerste concert in Vorst Nationaal! 

Loïc Nottet deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique. Hij vertegenwoordigde ons land tijdens het Eurovisiesongfestival van 2015 en behaalde er een knappe vierde plaats met zijn liedje ‘Rhythm Inside’. Ook in 2016 bleef Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars. 

De beloftevolle Belgische artiest is nu terug met ‘Million Eyes’, een prachtige electropop-ballade uit zijn in februari te verschijnen debuutalbum. In afwachting van de release kondigde Loïc Nottet een uitgebreide Europese tournee aan. 

Na zijn uitverkochte concerten in de AB trekt hij naar verschillende grote Europese steden. Hij eindigt zijn tournee op 25 november in Vorst Nationaal. Zorg dat je erbij bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten