-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 28 september 2009

Mika @ Antwerpen

De ‘golden boy’ van de popmuziek! Grote talenten ontbolsteren jong en snel.

Mika wordt begin 2007 door kenners opgemerkt en getipt als doorbraak van het jaar. De buit een jaar later: vijf gigantische hits (‘Grace Kelly’, ‘Relax, Take It Easy’, ‘Love Today’, ‘Big Girl’ en ‘Happy Ending’) en miljoenen verkochte exemplaren van debuut ‘Life In Cartoon Motion’. De jongeman wordt overal ter wereld terecht met stapels platina-albums en prestigieuze muziekprijzen allerhande overladen. Een succesverhaal dat weinig gezien is. Mica Penniman (°1983) was er dan ook helemaal klaar voor dankzij bakken talent, de juiste looks en een gouden stem.

Ook live laat Mika zich opmerken. Eind 2007 pakt hij vlotjes een uitverkocht Vorst Nationaal in met een kleurvolle show. Een paar maand later laat hij Rock Werchter dansen.

Op zijn nieuwe ‘The Boy Who Knew Too Much’ etaleert Mika opnieuw zijn kunnen. Single ‘We Are Golden’ zet de toon voor een album vol vrolijke en zeer dansbare pop. De Libanees-Britse Mika toert begin volgend jaar Europa rond. De aftrap van de tournee wordt op vrijdag 12 maart gegeven in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 39, 42 en 46 euro, inclusief servicekosten.

Bron : sportpaleis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten