-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 30 november 2010

Clouseau De Laatste Ronde - Twee "wachtconcerten" in Februari

De negen concerten waarmee Clouseau afscheid neemt van het Antwerpse Sportpaleis zijn zo goed als uitverkocht. Ruimte voor meer optredens in december is er niet. Daarom wordt een optie genomen voor twee De Laatste Ronde-concerten vlak vóór Valentijn. Die zouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari plaatsvinden.

De teller voor Clouseau - De Laatste Ronde in december staat op negen en daar blijft het ook bij. Na drie jaar afwezigheid neemt Koen Wauters opnieuw deel aan de Dakarrally. De Dakareditie 2011 start op nieuwjaarsdag en eindigt op 16 januari, telkens in Buenos Aires. Clouseau concerteert nog tot en met 29 december, daarna vertrekt Koen meteen naar Argentinië.

Voor de negen concerten in het Sportpaleis zijn, gespreid over de verschillende dagen, nog slechts een klein aantal staanplaatsen ter beschikking. Dit betekent niet alleen dat straks ruim 130.000 fans De Laatste Ronde van Koen en Kris zullen meemaken, maar ook dat vele fans niet aan kaartjes zullen geraken. Want de bestellingen (met vooral vraag naar zitplaatsen) voor de elfde en gelijk ook laatste concertreeks van Clouseau in het Sportpaleis blijven binnenstromen.

Om geen fans te hoeven ontgoochelen, kijken de organisatoren samen met de artiesten uit naar een oplossing. Die zou erin bestaan dat er nog twee extra concerten in februari worden gepland. Vrijdag 11 en zaterdag 12 februari waren nog vrij op de Sportpaleiskalender. Wie vlak vóór Valentijn wil feesten op de muziek van Clouseau, reserveert nu al voor deze ‘wachtconcerten’.

Er is momenteel geen zekerheid dat deze concerten ook door zullen gaan. Uiteraard moet er een voldoende grote belangstelling blijven bestaan bij het publiek, want het terug opbouwen van deze megaproductie kost handenvol geld. Daarnaast moeten niet alleen Koen en Kris, maar ook de muzikanten, backing vocals, technische crew, opbouwcrew, licht-, video- en geluidstechnici en zaalpersoneel zich voor die data vrij kunnen maken en moet alle materiaal (geluidsinstallatie, licht, video, podium, e.d.m.) beschikbaar zijn. Want Koen en Kris willen de bezoekers in februari uiteraard net dezelfde grootse productie aanbieden als die welke in december te zien zal zijn.
Wie echt zeker wil zijn van een kaartje voor De Laatste Ronde kiest dus best voor een staanplaats voor één van de shows in december. Wie er in februari hoopt bij te zijn, kan nu al plaatsen van zijn/haar voorkeur reserveren voor de wachtconcerten. Bestellingen komen dus niet lukraak op een wachtlijst terecht, maar zijn meteen voor specifieke zitplaatsen of staanplaatsen. Zodra geweten is dat de concerten doorgaan, ontvangen de bestellers een uitnodiging om te betalen. Door hun betaling verzekeren ze zich definitief van hun plaatsen.
......................................................................................................................
CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 17, zaterdag 18, dinsdag 21, woensdag 22, maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 december om 20.30 uur, zondag 19 december om 19.00 uur en zondag 26 december om 15.00 uur.

Alleen nog staanplaatsen verkrijgbaar.
‘Wachtconcerten’ op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari om 20.30 uur. Kaarten: 18, 21, 26, 31 en 38 euro (excl. service- en portokosten en combiticket De Lijn). Noteringen op de wachtlijst zijn mogelijk VANAF WOENSDAG 1 DECEMBER OM 9 UUR via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be.
CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE is een productie van PSE-Belgium en Live Nation Belgium met de steun van Q-music, vtm, Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten