-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 18 juli 2011

Bang voor de Zomer

Een notering in de Vlaamse Top 10 en de Ultratip, een nominatie voor Beste Nederlandstalig Lied bij Radio 2 Zomerhit, veel airplay en een berg positieve reacties: de nieuwe single van Liliane heeft best wat losgemaakt in Vlaanderen. Wie het nummer nog niet in zijn bezit heeft, kan het nog altijd downloaden via iTunes.

Liliane is een vrouw zoals er in de Vlaamse showbizz spijtig genoeg weinig rondlopen. Ze heeft een eigen mening, gaat haar eigen weg maar heeft vooral en krachtige emotionele stem. Het laatste jaar is voor haar niet echt eenvoudig geweest. Vorige zomer overleed haar levenspartner Marc en het lied dat Bart Herman voor haar schreef is helemaal aan dit thema gewijd. Ze brengt het oprecht en integer met een heel krachtige emotionele stem. Liliane is een straffe madame die zeker niet de koers vaart die de meeste mensen van haar verwachten en net dat siert haar enorm.

Respect Liliane. Een toast op de straffe eigenzinnige madammen van Vlaanderen waar jij een waar boegbeeld voor bent.

1 opmerking:

  1. Mooi artikel.
    Nu duimen dat ze haar Zomerhit-nominatie kan verzilveren en dat hierdoor de concertorganisatoren haar zullen boeken tesamen met begeleidingsband "Major Five" want die optredens zijn zeker de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen