-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 30 juli 2011

Sir Tom Jones @ Suikerrock 2011

Ieder jaar slagen de organisatoren van het suikerfestival er weer in om iemand bijzonder op hun affiche te hebben. Voor hun 25ste verjaardag zijn er dat zonder overdrijven een aantal. Soulsister trok de vierdaagse donderdag op gang om dan de fakkel door te geven aan een 71-jarige geridderde door de Engelse Queen (en hiermee bedoel ik niet de rockgroep).
Ook al is heeft deze Welshman zijn pensioengerechtigde leeftijd lang overstreken er is niets in zijn stem dat aangeeft dat deze man in de herfst van zijn leven is. De stem is enorm krachtig en warm. Zonder al te veel moeite geeft hij het beste van zichzelf. Zijn ogen schitteren als van een ondeugende puber en ook de droge Britse humor is hem niet vreemd.
De verwachtingen waren hoog maar niks deed vermoeden dat we zo'n ongeloofelijk onvergetelijk concert zouden krijgen. Herman Schuermans had blijkbaar hetzelfde idee als wij en ook Alex Vanhee kwam voor deze muzieklegende met zijn fototoestel naar de markt van Tienen afgezakt. Ze doen het toch allemaal maar die oude rotten in het vak. Daar kan de huidige generatie vaak een stapje voor opzij gaan staan. Way to go, beste vrienden van de volgende generatie.

Recensie uit de morgen
Filmpje van GVA en recensie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten