-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 1 juni 2012

De eerste week van Villa Vanthilt

Maandag 4 juni
Marcel trapt het nieuwe seizoen van "Villa Vanthilt" af in de hoofdstad van de Kempen: Turnhout. De laatste tijd is het Kempisch hot. "Ik zen nogal ne keirel he" en "Me mij kunde lachen" klinken niemand meer vreemd in de oren. De familie Ilegems is opgegroeid in Arendonk en Herwig, Danny en Bieke komen Marcel dan ook alles vertellen over hun liefde voor het Kempisch.
Peter Van de Veire geeft op 10 juni het startschot voor zijn wereldrecord radio maken. Is hij er klaar voor? Welke voorbereidingen moet hij nog treffen? En kan Marcel hem nog een handje helpen? Op de vraag of het medisch wel verantwoord is, krijgt hij een antwoord van Ook-getest-op-Mensen dokter Tom Jacobs. Op de eerste dag van het nieuwe seizoen wordt Villa Vanthilt ook ondergedompeld in de muziek. De Boomfanfare komt op bezoek en afsluiten doet Marcel met Absynthe Minded. Ze brengen hun single Space, die momenteel hoge toppen scheert in de hitlijsten.
Dinsdag 5 juni
Stany Crets en Karl Van den Broeck zijn geboren en getogen in Turnhout en maken Marcel dan ook met heel veel plezier wegwijs in hun stad. Actrice Marijke Pinoy vertrekt op 9 juni richting Griekenland om er haar toneelstuk Outrage au public te brengen. Een week later is ze te zien in het stadhuis van Borgerhout met Kruistucht. De Canvascollectie zorgde voor heel wat reactie toen Ignace Van Ingelgom tot winnaar werd uitgeroepen. Is performen een kunst? Is hij terechte winnaar? Marcel vraag het hem zelf en natuurlijk laat Ignace ook zien wat hij in huis heeft. De muziek komt van Wigbert. Hij brengt zijn nieuwe single "Een echte man".
Woensdag 6 juni
Op woensdag ontvangt Marcel Turnhoutenaar Vitalski. Momenteel trekt hij met zijn show "Daar sta imand in uw Living" langs Vlaamse huiskamers. Joost Houtman bracht het boek "het foute elftal. Moord en doodslag in de voetballerij" uit. Daarin laat hij allerlei annekdotes op de lezers los over de duistere kant van trainers en voetballers. De muzikale afsluiter is Isbells. Zij zijn sinds dinsdag terug uit China en laten de Grote Markt in Turnhout genieten van hun single "Heading for the Newborn".
Donderdag 7 juni
Op donderdag 7 juni vertellen Jacky Ickx en Stephan Vanfleteren Marcel alles over het nieuwe boek dat die dag verschijnt. Een boek over het leven van Jacky Ickx door Stephan Vanfleteren . Ook Tom Saeys komt langs. Hij is wereldkampioen ballonplooien en goochelaar en heeft een eerste ballonshow. Hooverphonic with Orchestra sluit de eerste week Villa Vanthilt in stijl af met hun cover van Massive Attack : "Unfinished Sympathy. "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten