-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 16 juni 2012

Villa Vanthilt : Week 3

zondag 17 juni 
In het teken van de strip

Marcel ontvangt de geestelijke vader van de stripreeks De Kiekeboes en de stadstekenaar van Turnhout: Merho. Iemand die ook al eens opdook in De Kiekeboes is stripverzamelaar, stripkenner en vooral groot stripliefhebber Patrick Van Gompel. Hij weet alles over de strips en geeft een bijzonder inzicht in de evolutie van de strip.
Roger Decadt is een van de fanatiekste stripverzamelaars die Vlaanderen rijk is. Ondertussen heeft hij een tweede huis gekocht om alles te stallen. Hij legt uit hoe het komt dat strips met gemak de economische crisis overleven.
Via Skype heeft Marcel contact met Frederik Du Chau in Hollywood, een tekenaar die werkt bij de Walt Disney studio’s in Hollywood. Momenteel is hij bezig met de nieuwste 3Danimatiefilm The Krostons.Eva Mouton zakt op haar 25ste verjaardag af naar de villa. Ze schrijft, tekent en maakt dingen, zoals ze het zelf omschrijft. Speciaal voor Villa Vanthilt zal ze heel de show live in stripvorm gieten.Geheel in het thema sluiten de kinderen van Kamagurka muzikaal af. Sarah Yu en Boris Zeebroeck vormen het duo achter Hong Kong Dong. Ze brengen de titeltrack van hun debuutalbum Sweet sensations.
Ten slotte organiseert Marcel zondag op de Grote Markt van Turnhout een exclusieve Schat je rijk! Iedereen kan dan vanaf 21.00 uur zijn of haar strips gratis en voor niets door Peter Van Hooydonck, van het veilinghuis Bernaerts laten schatten.
maandag 18 juni
Cirque du Soleil gaf woensdag de première van zijn nieuwe voorstelling Corteo. Zakelijk leider Patrick Flynn komt langs met enkele artiesten. Tom Cruise speelt in de nieuwe Amerikaanse film Rock of ages. Hij speelt een rockster wiens leven in het teken staat van seks, drugs en rock-‘n-roll. Zijn tegenspeelster Malin Åkerman komt er alles over vertellen. De muziek komt van de legendarische Van Dyke Parks. Bekend als producer van The Beach Boys.
dinsdag 19 juni
Arne Quinze heeft voor het eerst in zijn carrière een oververzichtstentoonstelling van zijn maquettes en films. Lesley-Ann Poppe is nu ook schooldirectrice en op zaterdag 23 juni kun je je inschrijven in haar school. Ook Felix Van Groeningen komt langs. Hij is volop aan het werken aan zijn film The broken circle breakdown. De muzikale afsluiter is de Nederlandse band Racoon. Zij brengen hun hit Took a hit.
woensdag 20 juni
Nic Balthazar zingt samen met de Grote Markt in Turnhout zijn nieuwe single voor een beter klimaat. Les Speeders zijn dan weer te zien op het Internationaal Straattheaterfestival in Boom en geven een voorsmaakje.The Scabs zorgen voor de muzikale noot. Zij brengen hun hit Robbin’ the liquor store.
donderdag 21 juni
Vanaf deze week ligt Robbies biografie De rechte lijn in de winkel. De familie McEwen vertelt er alles over. Begin deze maand werd de Gentse DDF Crew uitgeroepen tot de winnaars van Holland’s got talent. Hoe straf ze wel zijn, komen ze tonen op de Grote Markt in Turnhout. Muziek is er van de Nederlandse sensatie Gers Pardoel. Hij laat zijn hit Bagagedrager los op Turnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten