-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 7 september 2013

Opendeurdag @ Popvilla

Vandaag zet Popvilla de deur wagenwijd open voor iedereen die interesse heeft in zingen, muziek en toneel. In een gloednieuw decor waar de verf op sommige plaatsen nog nat was, stond gastvrouw Ingrid ons te woord en trakteerde ze ons ook nog eens op een korte workshop zang/koor. We mochten een kijkje nemen in de opnamestudio en dat alles bij een hapje en een drankje. 


Proficiat aan Ingrid Mank en Hans Francken met dit mooie nieuwe stulpje. 
Heel veel succes in alles wat jullie ondernemen! 


ZINGEN MET HEEL JE LIJF!
Alleen, in een groepje, in een koor: zingen is altijd heerlijk en zelfs goed voor je gezondheid! Een uitlaatklep voor ziel en zaligheid! Wil je je stem beter leren kennen en/of beheersen? Heb je zin om te leren improviseren, performen, harder zingen, zachter, hoger, lager, anders? Misschien zelfs eens een liedje schrijven?
Bij Popvilla krijg je professionele begeleiding om expressief met je stem om te kunnen gaan. Er wordt gewerkt aan techniek, zowel als het ontwikkelen van muzikaliteit, interpretatie, podiumpresentatie, improvisatie, mikrofoontechniek  en eigenheid. Niets hoeft je dus meer in de weg te staan om je te laten horen op podia, café's, karaoke bars, trouwerijen, familiefeesten of waar dan ook! Samen wordt er gekeken naar wat het beste bij jou past.
Het samen kiezen van (pop, musical, jazz, rock) liedjes en Ingrid die je begeleidt op piano, gitaar of het samen zingen met een instrumentale versie. Of je begeleidt jezelf, dat kan natuurlijk ook!
Elk jaar doet Popvilla 2 keer een zangvoordracht waar iedereen die wil zijn liedje(s) aan zijn/haar publiek mag laten horen..maar het is uiteraard niet verplicht! Individuele lessen worden gegeven op dinsdagmiddag en avond en donderdagmiddag en is voor volwassenen vanaf 16 jaar. 
Meer info : www.popvilla.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten