-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 29 november 2015

Dana Winner start nieuw muzikaal hoofdstuk

Dana Winner, de Vlaamse nachtegaal die met ruim 2,5 miljoen verkochte albums één van de bestverkopende artiesten ooit van eigen bodem is, start begin 2016 met een nieuw muzikaal hoofdstuk in haar rijk gevulde carrière. Dana tekende deze week een contract bij Top Act Music/Universal Music Belgium en zal in het voorjaar een nieuw studio-album uitbrengen.

Het zijn boeiende tijden voor Dana Winner. Het voorbije weekend beleefde ze de zeer geslaagde première van haar nieuwe theatertour, waarmee ze nog tot in maart door Vlaanderen en Nederland toert. Inmiddels heeft Dana ook al opnames achter de rug voor het succesvolle VTM-programma ‘Liefde voor muziek’, dat in het voorjaar op het scherm komt. Tussendoor was er gelukkig nog tijd om nieuwe muzikale plannen te smeden voor een nieuw studio-album, dat in 2016 door Top Act Music/Universal Music Belgium zal worden uitgebracht.

“Begin volgende jaar duik ik al meteen in de studio”, laat Dana weten. “Ik kijk heel erg uit naar mijn samenwerking met het team van Top Act en Universal Music. Het voelde meteen een beetje als thuiskomen toen ik besloot om met hen voor mijn nieuwe album in zee te gaan.”

“Dana Winner behoort al jaren tot de absolute top in Vlaanderen en Nederland en zij stond hoog op onze ‘wish list’ van de te tekenen artiesten”, zegt Patrick Guns, general manager van Universal Music Belgium. “Ons team is er trots op dat we een artieste met zo’n klasse en uitstraling een muzikale thuis kunnen bieden.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten