-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 10 april 2012

12 Vlaamse topvrouwen uit de kleren-Kom op tegen Kanker

Meter van Kom op tegen Kanker, Annemie Struyf, werkte de afgelopen weken in het grootste geheim aan een zeer speciaal project. Samen met fotografe Lieve Blancquaert slaagde ze erin om 12 Vlaamse topvrouwen te overtuigen om te poseren voor een naaktkalender. De opbrengst van de kalender gaat naar Kom op tegen Kanker.
Struyf en Blancquaert kregen hierbij de steun van Kom op tegen Kanker, Uitgeverij Lannoo, Woestijnvis, Standaard Boekhandel, Drukkerij Lannoo, Papyrus en Markant.
De 12 Naked Ladies zijn één voor één bekende gezichten uit de wereld van politiek, sport, film, media en muziek. Namen om u tegen te zeggen. Lieve Blancquaert zorgde voor beklijvende beelden. Met dit unieke initiatief willen de dames een statement maken rond vrouwen en kanker, de kwetsbaarheid van een lichaam, de fragiliteit van het leven …
Op donderdag 19 april wordt de naaktkalender officieel voorgesteld en worden de namen van de Naked First Ladies bekendgemaakt.

2 opmerkingen: