-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 10 april 2012

CD voorstelling Jo Vally @ Coca Cola Visitors Center Wilrijk

Jo Vally verovert al jaren de Vlaamse harten en zet die koers verder met een gloednieuw album. Dat pareltje kreeg de titel " Jo Vally zingt zuiderse klassiekers" mee en bevat zowel zwoele ballads als heerlijke polonaise-hits. De songs zijn de Nederlandstalige versies van Spaanse, Italiaanse, Argentijnse of Mexicaanse nummers die Vally als geen ander een nieuw leven weet in te blazen.
Het album dat verschijnt bij Vlaamse Sterren, ligt vanaf 27 april in de winkels van FRS maar wordt U al op 24 april voorgesteld tijdens een exclusieve showcase in Wilrijk. Om helemaal op te gaan in de zuiderse sfeer kan U genieten van een paella of pasta in een kader dat U ongetwijfeld meevoert naar de sfeer van zuiderse avonden op het strand. Alle aanwezigen worden ontvangen door niemand minder dan Jo Vally zelf dus een ontmoeting met deze Vlaamse zanger is gegarandeerd.
Wie het album nu reeds besteld bij FRS, krijgt er meteen een duoticket voor deze unieke showcase bovenop.
WAAR : Coca Cola Visitors Center Wilrijk
WANNEER : dinsdag 24 april
HOE LAAT : deuren 20.00h - aanvang showcase : 20.30h.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten