-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 24 juni 2012

Kaaiplezant @ Kaaipot Turnhout 2012

Arlis Investments Kaaipot festival is een gratis stadsfestival dat vzw Aaipot! in Turnhout organiseert. Dit gratis muziekfeest vindt plaats aan de Nieuwe Kaai. Het vernieuwde plein aan de Nieuwe Kaai is een perfecte locatie voor een stadsfestival. De examens zijn net achter de rug en het is officieel zomer, het ideale moment dus om alle remmen los te gooien met een gratis muziekfeest voor jong en oud.

Dit jaar is het festival uitgebreid tot 3 dagen. Op vrijdag begonnen we er 's avonds aan met verschillende coverbands, op zaterdag waren er van 's middags tot 's avonds beloftevolle en reeds bekendere rock -en popbands optreden, op zondag kon je overdag genieten van schlagerartiesten.
Met Kaaipot festival wil de organisatie gratis een kwalitatief hoogstaand muziekfestival aanbieden. Er wordt gekozen voor een combinatie van lokale bands met veel potentieel, en een aantal artiesten uit binnen -en buitenland die reeds naam en faam gemaakt hebben, maar zelf ook belang hechten aan het promoten van opkomend talent.
http://www.kaaipotfestival.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten