-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 22 juni 2012

Villa Vanthilt Week 4

Zondag 24 juni om 21.25: School’s out-special
Niet iedereen gaat of ging met even veel plezier naar school. Kamagurka kon in zijn jeugd niet goed aarden op het Atheneum van Oostende en stuurde geregeld zijn stand-in. In de zetel bij Marcel biecht hij nog meer schoolverhalen op.
Professor der professoren Rik Torfs geeft een unieke blik vanuit de andere kant. Van de meest bizarre smoezen voor een mondeling examen, over de strafste manier van spieken tot het nut van een diploma; professor Torfs geeft er zijn eigenzinnige visie op.
Dat de vakantie voor de deur staat, betekent niet alleen dat er veel vrije tijd zal zijn, maar ook dat er geld verdiend moet worden. Er moet dus gesolliciteerd worden. Lien Degol legt voor eens en voor altijd uit dat je niet met een korte broek en teenslippers naar je eerste
werkdag mag komen - ook al is het 30 graden - en wat je het best wel en niet draagt tijdens een sollicitatiegesprek.
Op het plein organiseert Marcel een spectaculaire wedstrijd tussen de twee middelbare scholen van Turnhout. Tien laatstejaars van het Heilig Graf en het Koninklijk Atheneum worden uitgedaagd in drie verschillende disciplines. Het winnende team krijgt een exclusieve partyflight aangeboden, geheel op kosten van Marcel.
School is Cool is een begrip onder scholieren, studenten en heel wat anderen. Deze zomer spelen ze op ongeveer alle grote festivals, maar eerst schitteren ze op het podium bij Marcel met hun single The underside.
Villa Vanthilt bouwt zondag een feestje op de Grote Markt van Turnhout; er worden zelfs heerlijke hapjes aangeboden door de hotelschool. Meer dan genoeg redenen om af te zakken naar Turnhout en samen met Marcel de aftrap van de zomer te geven.


maandag 25 juni
Annemie Peeters en Sven Pichal beginnen maandag aan de allerlaatste week van het succesvolle consumentenprogramma Peeters & Pichal op Radio 1. Tanja Dexters had het druk de voorbije weken. Ze vertelt er alles over aan Marcel. Eisa Jocson is een Filipijnse paaldanseres die het genre naar een hoger artistiek niveau tilt. Ze geeft alvast een voorproefje bij Marcel.
Guido Brepoels keert terug als trainer van STVV. Samen met regisseur Michaël R. Roskam - als geboren en getogen Truienaar ook supporter van STVV - praat hij over zijn favoriete ploeg. De muziek komt maandag van Bart Kaëll.


dinsdag 26 juni
Wielrenner Thomas De Gendt en zijn toekomstige echtgenote Evelyn Tuytens blikken terug op een bijzonder succesvol voorjaar, met een derde plaats in de Giro als voorlopig hoogtepunt. Maar ook de toekomst ziet er veelbelovend uit, met onder andere de Olympische Spelen en volgend weekend hun huwelijk.
Comedian Raf Coppens heeft eindelijk weer een avondvullende voorstelling en wel over een zeer actueel thema: voetbal. Hans Op de Beeck is een kunstenaar met Turnhoutse roots en wereldwijde faam. Zijn werk is daarenboven verassend toegankelijk. De muziek komt dinsdag van Netsky.


woensdag 27 juni
Luckas Vander Taelen speelt tijdens de Gentse Feesten een stuk over hoe hij als kind de seksualiteit ontdekte, in het Aalsters. Hoofdredactrice Sylvia Van Driessche bundelde de leukste, aangrijpendste en opvallendste lezersbrieven uit veertig jaar Joepie. De cheerleaders van de Leuvense basketclub Leuven Bears, de Aira Girls, vertegenwoordigen ons land komend weekend op het EK cheerleading in Amsterdam. Perfume Genius zorgt woensdag voor de muziek.


donderdag 28 juni
Op donderdag 28 juni zegt Marcel Vanthilt Turnhout vaarwel, om vanaf vrijdag 29 juni de fakkel voor enkele weken door te geven aan Karl Vannieuwkerke en zijn talkshow Tour 2012 - Vive le vélo. Die laatste aflevering op donderdag krijgt Marcel onder meer Koen Wauters over de vloer, de nieuwe hoofdredacteur van Menzo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten