-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 15 oktober 2012

Halloween Bobbejaanland met doolhof voor 16 jaar en ouder

Bobbejaanland, zaterdag 13 oktober 2012 – Halloween in Bobbejaanland is vandaag spectaculair gestart. Sinds 2006 viert Bobbejaanland Halloween met leuke kinderanimatie en sinds vorig jaar een spectaculaire 4D illusieshow voor de hele familie. Vanaf dit jaar wordt ook de jeugd van 16 jaar en ouder getrakteerd op een stevige portie horror met het nieuwe LABYRINTH OF EVIL.

In het duistere labyrinth gaan de bezoekers de uitdaging aan met de 5 monster-acteurs. Wie vindt de weg door de donkere tunnel naar buiten? Wie overleeft het in de gaskamer en wie geraakt voorbij de ‘butcher’?

Het Labyrinth of Evil staat - samen met twee andere speciale Halloweenactiviteiten - in Bobbejaanland van 13 oktober tot en met 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november.

In Vampire Village leren de bezoekers de wereld der vampieren beter kennen. Wat kookt Vampier Goed Bloed voor de andere dorpbewoners? En hoe geneest vampier Mordelia zieke vampiers?

Ook de 4D-illusieshow VAMPires2! ging in premiere. Na het succes van vorig jaar staat ex- wereldkampioene stage illusions SITTAH weer op het podium, met een nieuw verhaal, andere illusies, indrukwekkende danschoreografieën en unieke 4D- elementen. De show duurt 25 minuten en wordt 4 keer per dag opgevoerd.

Met deze mix aan activiteiten voor jong en oud biedt Bobbejaanland ook deze Halloween-editie voor ieder wat wils! De hele familie kan in ’t Plezantste Land gezellig naar hartelust komen griezelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten