-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 5 oktober 2012

NATALIA 10 JAAR ook op za 25 mei in de Lotto Arena

Vanavond staat Natalia op het Sportpaleispodium met niemand minder dan Lionel Richie. Eind mei brengt ze haar eigen show in de Lotto Arena. Daarvoor is de belangstelling dermate groot dat een tweede optreden wordt toegevoegd. Niet alleen op vrijdag 24 maar ook op zaterdag 25 mei viert ze samen met haar vele fans ‘tien jaar op de planken’.
Na Natalia’s vierde album ‘Wise Girl’ in 2009 was het wachten op de opvolger. In april 2013 zien de fans hun geduld beloond. Het vijfde studioalbum zal stevige pop bevatten en een sterk in haar schoenen staande en, zoals altijd, heel zelfverzekerde Natalia laten horen. Het album is tegelijk de ideale opwarmer voor niet één maar twee spetterende ‘Natalia 10 jaar’-concerten in de Lotto Arena. Onze Kempense trots zal er haar nieuwe nummers voorstellen en natuurlijk ook haar vele grote successen komen zingen.
Dat Natalia tussen albums 4 en 5 niet stil heeft gezeten is genoegzaam bekend. Van december 2011 tot maart 2012 vervulde ze op tv met glans haar taak als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ook de 6 Sportpaleisconcerten met Anastacia aan haar zijde begin 2011 werden bijzonder opgemerkt en bewezen dat Natalia zich moeiteloos met wereldsterren kan meten. Vrijdag 5 oktober staat ze opnieuw met een wereldster op het Sportpaleispodium. Ze werd namelijk door Lionel Richie uitgenodigd om samen diens tot duet bewerkte ‘Angel’ te vertolken.
start kaartverkoop: dinsdag 9 oktober om 9.00 uur
www.sportpaleis.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten