-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 5 augustus 2009

Les Truttes @ Suikerrock


Niet nodig om u voor te stellen aan ... Les Truttes. U kent ongetwijfeld de naam, u kent hun faam. Waarschijnlijk bent u één van de velen die nietsvermoedend en weerloos werd overgeleverd aan hun overdonderende Show. En net als alle andere fans geeft u zich telkens weer met hart en ziel over aan deze superhelden. Natuurlijk. Because this is not a band, this is an experience!
Sinds 1996 hebben ze zich uit de obscure anonimiteit geworsteld en vrij gevochten maar nimmer aan zichzelf getwijfeld. Tien jaar verder in het witte licht van hun schitterende toekomst, bereiken zij de top en vervullen zij hun lotsbestemming. En als een koninklijke familie eisen zij hun rechtmatige plaats op, op nummer 1. Hun arrogantie was gerechtvaardigd en de decadente uitspattingen waren verdiend. Eindelijk is alles duidelijk, het zwart dat was en het wit dat is. Les Truttes rule!
Hun grenzeloze ambitie stuwt hen nog steeds voorwaarts. Zij waren misschien altijd al ‘over the top’, maar zijn nog lang niet ‘over the hill’. Hoe kunnen zij nu nog hoger klimmen? Waar ligt de volgende uitdaging? Er is geen concurrentie.... De enige strijd die zij nu nog kunnen aangaan is die met zichzelf; steeds beter worden, harder, better, faster, stronger.
Maar wat is het geheim van hun succes? Het blijft een ondoorgrondelijk mysterie, ook voor henzelf. En samen met hen vragen wij ons af: wie ZIJN Les Truttes?
Zij gaan op zoek naar zichzelf. Ze vertrekken op een Spirituele Tocht naar hun innerlijk, hun geest, hun ziel. Ze maken een Fantastische Reis door hun lichaam, hun brein, hun hart. Welk bloed stroomt door hun aderen? Welke pulsen flitsen door hun zenuwen?
Na 12 jaar is de cirkel rond. Volgens oeroude astrologische wetenschappen staat 2008 onder invloed van hetzelfde gesternte als hun geboortejaar. Dit wordt het jaar van reïncarnatie, in dit jaar worden zij herboren. Het moment van de waarheid is aangebroken, nu komt hun ware aard naar buiten.
In een wereld van zwart en wit durven LT kleur bekennen! Zij staan op en vallen op tussen duister en licht; vanuit de schemering, onthullen zij hun identiteit! Zij durven het aan om hun ooit maagdelijk witte kostuums te bevlekken! Zij laten hun passie de vrije loop, zij laten hun hart pompen en hun bloed stromen!
Waag de sprong en stap binnen bij Les Truttes. Geef je over en ontdek het geheim. Vergeet al wat u kent en weet over Les Truttes en maak kennis met: Les Truttes anno 2008, the Year of the RED!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten